בשנת 1985 החל בועז את דרכו בשכונת ברוקלין שבניו יורק.
בועז סיים את שירותו בצה״ל בחיל הצנחנים, זמן קצר לאחר מכן נסע לחו״ל לחפש את יעודו...
טייל תקופה באירופה ולאחר מכן הגיע אל התפוח הגדול, שם התחיל לראשונה לעבוד בפיצריה בשכונת ברוקלין שבניו יורק.
לאחר תקופה התקדם להיות המנהל של הסניף המקומי, וגילה את אהבתו לפיצה.
לא היה ספק שמדובר באהבה ממבט ראשון...
כאשר בועז היה מיומן מספיק על מנת ליצור מתכון באופן עצמאי, החל לנסות אין ספור פעמים עד שהגיע למה שאנו קוראים היום רומי.
לקראת יולי 86׳ חזר בועז לירושלים עיר מולדתו, וחיפש אחר הזדמנות לפתוח מקום משלו בארץ ישראל.
מאז ומתמיד היה בו כוח רצון שאיש לא יכל לעצור.
חיפש ומצא מקום קטן בשכונת פסגת זאב שבירושלים, ראה הזדמנות וניצל אותה.
לאחר כמעט 5 שנות פעילות, זיהה הזדמנות טובה יותר באותו הרחוב, באיזור ראשי יותר, והקים את רומי הקיימת באותו המיקום עד היום.
זו אותה החנות שמובילה את רשת רומי, ומסמלת תוצר של התמדה ועבודה קשה. ״החנות הקטנה שלימים הפכה למוסד גדול.״ כך אמר בועז שלנו.
עד היום ניתן לראות שערכי המותג אכן תואמים את ערכיו של בועז עצמו אשר בראשם מקפידים על אותנטיות, עשייה חיובית באוירה משפחתית, ופשטות.
״מעל הכל אפשר לומר שזו האהבה למוצר. כשאתה עושה משהו שאתה אוהב, ומאמין בו, השמיים הם הגבול.״ הוסיפו ילדיו של בועז.
שיטות העבודה המסורתיות שבהם דגלו לפני כמעט ארבעה עשורים - מלווים את סניפי הרשת עד היום.״
״לשמר את המוצר שלך בעולמנו כיום זוהי משימה לא פשוטה בכלל.״ הוסיף בועז.
״ניתן להבחין שכלל הגלם במשק משתנה מיום ליום, דבר המקשה נורא על שימור ואיכות המוצר וטעמיו אך אנו עושים כמיטב יכולתנו על מנת להמשיך לעשות את הפיצה שלנו בדרך הטובה ביותר.״
הידעת? בכל שנות פעילותה של רומי הכינו את הבצק והרוטב בועז ושלושת ילדיו בלבד.
הידעת? רשת רומי מונה מעל 60 עובדים.